Skrivkurser

 

Välkommen till min tvådagarskurs helgen 26-27/8. Kursen kallar jag  ”Att skriva barnlitteratur” och är speciellt anpassad för dig som vill skriva för barn och unga.

Mer om kursen: Kursen passar både den som är nybörjare och den som skrivit litegrann. Det viktigaste är att du vill lära dig mer om att skriva för barn och unga. Det är en grundläggande kurs där vi berör allt från böcker för de minsta till ungdomsböcker. Fokus kommer dock att ligga på böcker där texten är bärande element.

Målet är att få igång din skrivlust och öka dina kunskaper i att skriva för barn och unga. Fokus ligger på kortare och längre skrivövningar men vi kommer också att ha teoretiska pass där vi bland annat tar upp barnbokens historia, skrivandets olika verktyg och barnperspektivet. Enkla responsövningar och samtal utifrån givna frågeställningar är också en del av kursen. Tillsammans ska vi ringa in vad som egentligen gör en bra barnbok bra och framförallt ska vi lämna kursen med stärkt ”skrivsjälvförtroende” och en känsla av att vilja fortsätta skriva!

Priset för denna kurs är 2200 kr och då ingår fika på för – och eftermiddagen. Lunchen tar du med dig själv eller så går du ut och äter på någon av Simrishamns trevliga lunchrestauranger.

Bokning: Du bokar kurserna genom att skicka ett mail till mig: post@ingridjonsson.com

Info: För mer info om kursen, maila eller ring: 0737-594939

OBS: Vid anmälan kommer jag att be dig att betala in en anmälningsavgift, om det inte är nära inpå kursen för då betalar du hela summan med en gång. Hur du betalar berättar jag om i
mitt mailsvar till dig. I och med att du betalat anmälningsavgiften blir anmälan bindande.

Om du måste avboka kursen kommer avbokningskostnad att tas ut. Storleken på denna är beroende på när man avbokar.

Gruppstorlek: Max tio personer/kurs. Boka i god tid!

Röster från deltagarna på kurserna sommaren – 22:

”Du vägleder fint, icke dömande, lyfter oss, tror på oss”

”Responsen och läsa för varann – guld värt”.

”Jag har fått hjälp att komma mycket längre i skrivandet med att levandegöra med gestaltning, dramaturgi, sinnen med mera.”

”Kursledaren var jättebra, ambitiös, kunnig och oerhört generös. TACK!”

”Upplägget var kanon. Lite blandning och inte tråkigt. Spännande och inspirerande.”

”Mitt självförtroende har ökat”.

”Väldigt nöjd med kursen i helhet”.

”Kul med många skrivövningar som fick i gång kreativiteten.”

”Fantastisk lärare, Ingrid. Pedagogisk och entusiastisk.”

”Trivsamt och positivt klimat”.