Kategorier
Okategoriserade

Det är mycket nu …

Att jobba på en författarkarriär är på många sätt som att vara statist på en filminspelning. Ungefär lika känd som en enkel statist känner man sig bland alla berömda författarkollegor och ungefär lika länge (alltså längeee …) får man vänta på sin lilla stund i rampljuset. Och när det sen är färdigspelat/skrivet är det inte omöjligt att man klipps bort/refuseras …

 

Men just nu är det mindre väntan och mer action och jag försöker njuta av det så gott det går: I början på nästa vecka dyker min ”Vilse i rymden” upp här hemma och redan nu kan man förhandsbeställa den på nätbokhandeln. Snart är det releasefest och det skrivs om mig i tidningen och talas om mig på radion. Nåja, det blir ett kort framträdande i Radio Kristianstad nästa vecka – men det är stort för mig. Dessutom blir det försäljning på Julmarknaden i Bengtemölla här i Brösarpstrakten och kanhända ytterligare något signerings och försäljningstillfälle.

 

Dessutom har jag nyligen signerat ett kontrakt gällande inte mindre än tre böcker. Det handlar om läsa-lätt-böcker för 6-9-åringar och det handlar om Edgar. En hjärtehund. Mer om honom en annan gång.

 

Trevlig helg!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *