Kategorier
Okategoriserade

Full fart på alla plan!

Ja, nu händer allt på samma gång känns det som. Inte utan att man har lite svårt att hänga med. Tre böcker har sett dagens ljus inom loppet av några veckor i februari och nu är de alla ute och försöker ta för sig bland en massa annat nyutkommet i bokfloden!

 

Månbåten, min ungdomsroman som utspelar sig i Mocambique, har hittills fått ett fantastiskt mottagande av läsare och bloggrecensenter. Såå himla roligt! Och så viktigt. Är det någon gång som jag verkligen behöver sälja böcker av en titel så är det nu! Hälften av min royaltyinkomst för boken kommer att gå oavkortat till skolflickor på den fattiga landsbygden i nordvästra Mocambique. Så tveka inte att köpa en bok – antingen (signerad efter önskemål) av mig (jag tar 180 kr + postens porto) eller i nätbokhandeln! En signatur går alltid att ordna till i efterhand i de fall du handlar på nätet.

 

Jag hade releasefest för Månbåten på Brösarps Konsthall. Trevligt på alla sätt och vis. Inte minst lyfte Karna Nyström, litteraturpedagog, och Daniel Gustafsson, expert kring tjejers utsatthet i tredje världen,  arrangemanget till nya höjder!

 

”Frökens Amazon” och ”Bokhunden Edgar blir hjälte” har också de fått sin egen releasefest. Det skedde på Barnens Bokhandel i Simrishamn. Denna anrika, mycket fina, bokhandel är det en ynnest att få samarbeta med. Mina lättlästa böcker finns att köpa där! Passa på att gynna dem!

 

Pressen har också uppmärksammat böckerna. Kristianstadsbladet, Ystads Allehanda. Blekinge Läns tidning och Österlenmagasinet har haft artiklar inne om mitt skrivande och mina senaste böcker.

 

Så nu gott folk, har jag tio böcker bakom mig! Tvåsiffrigt – inte dumt. Och fler böcker blir det! Redan till sommaren kommer två lättlästa böcker till: ”Bokhunden Edgar och spöket” samt ”Folkracetävlingen” i den nya serien ”Sonjas verkstad”.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *