Kategorier
Okategoriserade

Skrivkurs i Brunnsvik

I härlig natur och med fina människor höll jag min första skrivkurs för vuxna. Det var snudd på magiskt. Så kul och givande. Jag tänker att det ofta uppstår magi i skrivkurssammanhang. Saker och ting kommer upp till ytan, bitar faller på plats, minnesbilder väcks till liv. En slags tacksam och ödmjuk känsla uppstår. Skrivande förenar.

 

Kursens mål var förutom att få inspiration till eget skrivande också att erövra kunskap om skrivverktygen. Vi använde oss av samtal, teori, och massor av eget skrivande. Fokus låg på att skriva för barn och unga.

 

Vädret visade sig från sin bästa sida och vi kunde njuta av fika och lunch utomhus. Välbehövliga pauser vill jag lova – dagarna var intensiva och jag har landat i en lätt sommarförkylning så här dagen efter. Men det var det värt, mina härliga skrivkursdeltagare var nöjda och det är huvudsaken.

 

Nästa år blir det kurs igen. Hoppas på fler deltagare då! Du är kanske en av dem?

 

IMG_1403[1]IMG_1401[1]

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *