Kategorier
Okategoriserade

Litteralund – min favvokonferens!

Nu är det i och för sig några veckor sedan det begav sig, men jag måste skriva några rader om Litteralund – Sveriges största konferens med inriktning på barn och ungdomslitteratur. Det är en biennal som äger rum i Lund och som är fullkomligt underbar. Jag vet inte hur jag ska kunna hålla mig i två år i väntan på nästa.

Vad sägs om: Skrivworkshop med Mårten Melin, samtal på scen mellan trevlige förläggaren Erik Titusson och härliga personligheten Pija Lindenbaum, diskussioner om vart bilderboken är på väg, info om trender och tendenser i barnlitteraturen, samtal om faktaböcker på scen där min skrivarvän Linnéa Krylén deltog mm. mm. Och som grädde på moset; stjärnspäckad kavalkad av härliga bokkändisar: Sally Green, Meg Rosoff, Kitty Crowther …

Hett tips: åk dit nästa gång – ni kommer inte att bli besvikna!

2 svar på ”Litteralund – min favvokonferens!”

Härligt, Ann-Charlotte! Det ser jag fram emot. Och skrivarlivet består ju inte bara av skrivande, input behövs också!

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *