Kategorier
Okategoriserade

Nu är det mycket!

Hej och hå – nu är det mycket: Långdragna förkylningar, antibiotikakurer, stress på jobbet, tre nya böcker som beräknas komma ut inom loppet av de närmaste tre månaderna och som lök på laxen: En 8 veckors hundvalp som vi ska hämta i Falköping på lördag!

 

Jag har redan börjat spåna kring bokidéer med lilla Elsie i huvudrollen. Tänk vad kul det är att vara författare och kunna skriva in familjemedlemmar i sina manus…

 

Annars är jag lite besviken över rådande bokningstorka på föreläsnings/skolbesöks-fronten! Hoppas och tror att det kan bli bättre i och med att ”Månbåten” kommer ut. Då ska jag köra en marknadsföringskampanj kring författarbesök på skolor. Det känns kul att ha böcker på marknaden för spannet 6-15 år. Hela grundskoletiden. Så boka mig! Är jättesugen på att komma ut och prata! Tipsa gärna!

 

Det har känts svårt att skriva kreativt och lustfyllt ett tag nu. Mina skrivdagar, torsdagarna, går åt till mycket annat. Det beror förstås på att det är flera nya böcker på gång: Korrekturläsning, redigering, göra arbetsuppgifter till de lättlästa böckerna, vara synlig på sociala medier med mera. Men det beror också på att det har varit ovanligt mycket runt omkring mig som ”stört” denna höst. Jag behöver ha ett visst mått av ”ro” för att kunna skriva … Inte för mycket stresspåslag eller för många bollar i l luften som jag inte har koll på.

 

Och jag mår ju som allra bäst när jag får ge mig hän och skriva…

 

Hur funkar ni andra som skriver?

 

 

 

 

 

 

Älskade änglahunden Tea. Hon gick bort för två år sedan. Vi glömmer dig aldrig!

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *