Kategorier
Okategoriserade

Författarbesök – uppföljare önskas

I dag besökte jag Brösarps skola. Jag berättade om mitt författande och framförallt om ”Chokladtoppar och vätteljus”.  Hela skolan hade läst eller lyssnat på boken. De hade dessutom jobbat kring den i ett sammanhängande ”Skapande skola – projekt.”

 

Så roligt det var med pålästa och nyfikna läsare! En uppföljare till den första boken stod högt upp på önskelistan. En del gillade INTE att tidsfönstret vid ett tillfälle i boken stängdes – de önskade verkligen fler äventyr med Embla och Svante!

 

Alla som ville fick sin bok signerad. De fick också ett bokmärke av mig! De yngre åhörarna var duktiga på att rimma och tillsammans skrev vi en lång dikt. De lite äldre hann med en snabb och rolig skrivövning.

 

Och så var det många frågor att svara på: Allt i från var jag fått min inspiration till hur jag kom på hur hunden i berättelsen skulle se ut.

 

Det  har varit en riktigt rolig och givande dag och jag gör väldigt gärna fler författarbesök på skolor och bibliotek!

 

 

2 svar på ”Författarbesök – uppföljare önskas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *