Kategorier
Okategoriserade

Semestern börjar – dags att kavla upp ärmarna!

Idag började min semester. Och följaktligen började jag jobba idag också. Med det där andra jobbet, ni vet. Författandet …

Allt för länge nu har jag hävdat att jag inte kan skriva för jag jobbar heltid i skolan och dessutom är det mycket fixa med marknadsföringen av min senaste bok.  Bla bla bla. Fast det stämmer ganska bra. Jag är nämligen sån att jag inte KLARAR AV att skriva något kreativt, knappt heller redigera, om jag inte vet att jag har åtminstone två-tre timmar orörd skrivtid framför mig. Behöver gå in i nån slags bubbla.

Fast fasiken vad kul det är inne i den där bubblan när man väl sätter i gång. Som idag: Redigering av åtta år gammalt manus för femtiosjunde gången. MInst. Och jag hade hunnit halvvägs då när jag lämnade det för snart ett år sen, så nu det var bara att börja från början igen … Och vet ni vad: Det var KUL! Såå nördig har man alltså blivit. Hej semester – nu kör vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *