Kategorier
Okategoriserade

Bokmässerapport och karamellnyhet

Mitt livs fjärde bokmässa är avverkad. Den här gången testade jag en annorlunda variant. Jag åkte upp endast på fredagen, anlände vid 11-tiden och åkte tillbaka vid 17. På den korta tiden hann jag ändå med förvånansvärt mycket. Framförallt hann jag med en fika med supertrevliga skrivarkompisar och att träffa min förläggare på Beta Pedagog, Isac. Och så fick några fina signerade böcker följa med hem förstås.

 

Jag hann också med ett annat möte. Det var ett möte som eventuellt kan resultera i något mycket trevligt och mycket efterlängtat, men jag är långt i från i mål …

 

Annars är det mycket ”Vilse i rymden” som gäller för mig just nu. Ni vet, novellsamlingen för 6-9-åringar. Korrekturläsning, baksidestext och redigering in i det sista. Snart, mycket snart kan jag hålla den i handen. Och redan nu har jag så smått börjat marknadsföringen. Idag ska jag bli intervjuad av en lokaltidning. Visst är väl omslaget lockande? Nästan som en  karamell? Jag misstänker att barnen kommer att slita böckerna från bibliotekshyllorna – precis som det ska vara. Min vän, Marta Leonhardt, har som vanligt överträffat sig själv!

 

 

 

 

2 svar på ”Bokmässerapport och karamellnyhet”

Tack! Ja, det kommer förstås också att bli spännande för mig att få reda på hur boken tas emot. Inte minst BTJ-recensionen är viktig.

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *