Kategorier
Okategoriserade

Gott Nytt År!

Till alla er som någon gång råkar surfa in på min blogg och kanske till och med läst några rader önskas från hjärtat Ett Riktigt Gott Nytt År!

Det gångna året har varit fantastiskt med tanke på ”Flickan i Drömfångaren” och allt spännande som hänt runt boken. Att boken bedömdes bra nog att komma med i barnbokskatalogen var höjdpunkten! Redan några dagar in på nya året kommer förresten lärarhandledningen till ”Flickan i drömfångaren” ut. Det ska bli riktigt spännande att få hem några exemplar av den och dessutom hoppas jag förstås att försäljningen av ”Flickan i drömfångaren” som redan är bra blir ännu bättre i och med den användbara handledningen.

Nu hoppas jag på att nästa skrivarår blir lika lyckat och att minst ett av mina manus ska hinna ges ut och bli riktig bok!

Och dessutom blir jag legitimerad skrivpedagog, bara en sån sak!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *