Kategorier
Okategoriserade

Pirr i magen

Jag ska hålla skrivarkurs för barn på Åhus biliotek under sportlovsveckan. Hoppas jag. Faktum är att det i dagsläget är för få anmälningar för att kursen ska kunna hållas. Alltså kontaktade jag den lokala radiostationen. Tänkte att de ibland gör reklam för diverse sporlovsaktiviteter när det börjar närma sig Vecka 8. Och vips hade jag bokat ett inslag med mig här hemma på måndag morgon. Ibland går det fort att nå ut i media. Jag är jätteglad och panikslagen på samma gång.

 

Livrädd för att få hostattacker och tunghäfta. Och att min hund ska äta upp journalistens mikrofon. Men det går nog bra. Det brukar ju göra det. Annars får jag väl överleva det också. All marknadsföring är ju bra, heter det.

 

Så sätt på radion på måndag 08.45. Cirka. Här har ni en som definitivt rör sig utanför sin bekvämlighetszon. Utmanar gränser och en massa annat fint. Men om det innebära att kursen blir av bjuder jag på det.

 

Har suttit med planeringen nu och är nästan klar. Det kommer att bli hur kul som helst. Så anmäl er, alla snälla barn! Och även ni andra. Skrivarkurser äger. Först när man testat själv förstår man. Och det alldeles oavsett ålder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *