Kategorier
Okategoriserade

Litteralund äger!

Litteralund bokcirkel med DA

Tänk att jag aldrig hört talats om den förut, Sveriges största festival för barn och ungdomslitteratur, Litteralund! Och tänk att jag fick möjlighet att vara med på scen när jag äntligen kom dit! Mer i egenskap av pedagog än som författare men ändå!?

Jag är fortfarande helt glädjerusig efter en intensiv tvådagarskonferens som bjöd på möjligheter att träffa kända och okända författare och, inte minst, representanter från förlagsvärlden. Nu överföll jag dem inte direkt med manusluntor som jag sytt in i hemliga fack i jackan, tror inte det är rätt taktik, men ändå …

Jag har hälsat på Katarina Kuick och Mårten Melin, pratat med David Almond och Thomas Halling, minglat med Marianne von Baumgarten och min gamle lärare från Linnéuniversitet Erik Magntorn, och förstås blivit helt tagen av scenpersonligheter som Cornelia Funke och Ilon Wikland.

Låter jag starstruck och tramsig? Okej, då bjuder jag på det. Det VAR häftigt och jag vill väldigt gärna dit igen. Tydligen inte dags förrän 2017 nästa gång, men den som väntar på något gott … Och så kommer ju bokmässan emellan. Mindre intim och betydligt stökigare, men inte så dum den heller. Vi ses väl?

 

 

 

 

 

2 svar på ”Litteralund äger!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *