Kategorier
Okategoriserade

Releasefest!

Förmodligen är det där med releasefest en enda stor egogrej, en kick för de författare som har stort bekräftelsebehov, gillar blommor och vill sälja böcker … Eller? Nja, en liten uns sanning ligger det nog i det, men det har faktiskt inte känts så för mig en enda gång hittills. Jag har känt genuint intresse, verklig lycka och förväntan. Tacksamhet över att få fira en boks tillblivelse tillsammans. Dela glädjen. Det känns som att de flesta förstår att det  ligger en hel del hårt, och framförallt, ensamt jobb bakom en bok, från det där lilla fröet av hoprafsade idéer på ett papper till en vacker bok i hård pärm med genomtänkt innehåll. Så viktigt att fira med MÅNGA när projektet äntligen är i hamn.

 

Och en sån härlig releasedag jag hade förra torsdagen! Först härliga skolbarn från Brösarps skola som lyssnade på  ”Vilse i rymden och andra berättelser” och käkade chips, och lite senare  massor av andra härliga personer som kom för att fira bokfödelsedagen med mig! Så mycket uppskattning och glädje – en riktig toppendag! Stort tack alla fantastiska människor!

 

En lyckträff med releasefest på biblioteket! Den givna festplatsen, alla kategorier! Det gör jag gärna om, Annie på Brösarps bibliotek!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *