Kategorier
Okategoriserade

Sommar 2020

Nu är sommaren äntligen här! Som vi längtat detta år! Men det blev inte riktigt som vi tänkte oss tidigt i våras …. Det blir en sommar med social distansering och mycket begränsat utbud av konserter, utställningar, teaterföreställning och annat roligt.

Jag har fått ställa in mina skrivkurser. Det är jättetråkigt eftersom de där kurserna verkligen ger mig minst lika mycket som skrivkursdeltagarna … att under ett par dagar få grotta ner sig i skrivande, riktigt frossa i karaktärsfördjupning och dramaturgiska kurvor, lyssna på alla fina texter …. höra skratt och se så mycket glädje i människors ögon. Det är svårslagbart. Och jag hakar inte på digitala tåget. I alla fall inte nu. Pedagogik och didaktik är oslagbart live. Så jag bidar min tid. Satsar helhjärtat på läsning och manusskrivande och kan för en gång skull njuta med gott samvete alldeles ensam framför datorn och med en god bok i trädgården – för min introverta sida (den är större än ni anar) älskar förstås den uppkomna situationen …

Och mycket samvaro med nära och kära hoppas jag att det blir, förstås. Jag har en dotter i Stockholm som jag brukar träffa ofta, men nu har vi inte setts sen början av februari. Det kommer att bli underbart att äntligen få umgås med henne. De små glädjeämnena i livet är nämligen inte alls så små… De är själva livet. Kanske. Men innan jag blir för filosofisk går jag nog ner och sätter på kaffe. Ha en riktigt bra sommar, mina vänner! Och var rädda om er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *